BEL ONS
MAIL ONS
BEZOEK ONS

Graaf Engelbertlaan 75, 4837 DS Breda

  • Instagram - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle

Wie zijn wij? 

Dag in en dag uit doen wij alles om DE WERKENDE WERELD GELUKKIGER TE MAKEN. Dit doen we o.a. door te luisteren, te voelen en te handelen. Drie cruciale stappen die voor ons een tweede natuur zijn geworden.

Met z'n vieren werken we nauw samen en hebben we korte lijnen. We hebben een enorme drive om onze missie waar te maken en coachen en verbeteren elkaar iedere dag. We werken met een sterke focus en een strakke planning. Uiteraard nemen we ook de nodige tijd om te lachen, te filosoferen en nieuwe hobby's te testen ;). Ben je nieuwsgierig of wil je lachen? Kijk dan eens op ons Instagram account ;). 

 

Hoe werken wij?

We hebben een enorme sterke focus om in al ons handelen onze missie waar te maken. En dat doen we anders dan de anderen:

  • Snel, maar bewust. Sollicitanten ontvangen minimaal iedere 3 dagen een update en we hebben korte lijntjes naar alle partijen. We zijn buiten kantoortijden bereikbaar en houden van een strakke organisatie. Voor alle partijen is het een grote en belangrijke stap en dat beseffen we ons iedere dag opnieuw. Tijd nemen om bewust er over na te denken, is net zo belangrijk. 

  • Helder en persoonlijk. Voor langere tijd ga je een relatie met elkaar aan. Belangrijk is het dan ook om voor alle partijen een eerlijk en helder beeld te schetsen van elkaar. Alleen dan maak je de beste match. Recruitment draait om mensen, dit komt in ons hele werkwijze terug.

  • Resultaatgericht. Ten alle tijden gaan wij door tot dat de juiste persoon is gevonden, garantie krijg je bij ons dus altijd. We leggen de lat altijd hoog, werken met strakke planning, korte lijnen en een enorme drive. We anticiperen continu, verbeteren iedere dag en alleen het allerbeste resultaat telt. 

 

Hoe werkt 'on demand'?

Assist werkt 'on demand'. We komen in beeld als er één of meerdere vacatures zijn en 'verdwijnen' als deze naar tevredenheid zijn ingevuld. Geen onnodige vaste kosten of hoge fees, wel de jarenlange ervaring in het vak. We nemen de gehele operationele procedure (of op basis van maatwerk) uit handen en verrichten samen met u de selectie: een unieke combinatie van de interne cultuur en de externe objectiviteit.

Het werven van personeel is voor ons geen 'wedstrijd'. Onze persoonlijke missie  'De werkende Wereld gelukkiger maken', doen we door de twee juiste partijen bij elkaar te brengen. Recruitment is mensenwerk en we zoeken altijd naar specifieke persoonskenmerken. Dit betekent zoveel mogelijk persoonlijk contact. Arbeidsintensief? Ja! Maar kwaliteit staat bovenaan en de garantie op de juiste kandidaat krijg je bij ons altijd. En dat voor een eerlijke prijs, gebaseerd op een uurtarief of een scherpe fee.

 

Een kijkje achter onze schermen?  

Laura van de Lindeloof