BEL ONS
MAIL ONS
BEZOEK ONS

Graaf Engelbertlaan 75, 4837 DS Breda

  • Instagram - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle

ONZE BIJDRAGE

In werkelijk al onze facetten van dienstverlening laten we onze missie 'De werkende Wereld gelukkiger maken' voorbij komen. Onze missie is niet een regel op papier, het is hetgeen we 's ochtends voor op staan, hetgeen dat ons raakt en hetgeen wat zorgt voor focus in ons dagelijks werk. Deze missie kunnen we alleen maar waar maken door zoveel mogelijk mensen hiermee te bereiken, te inspireren en te helpen. 

 

"When monday is your favorite day you know you are winning"

Assist richt zich hierbij op het MKB, een sector vol bedrijvigheid, innovatie en dynamiek. De korte lijnen in combinatie met een mensgericht karakter zorgen ervoor dat we samen sterker en succesvoller worden in het bereiken van ons doel. Onze samenwerking is:

  • Oprecht en transparant: 'what you see is what you get', door authenticiteit maak je de beste matches, creëer je je eigen unieke merk en geef je een statement af in de arbeidsmarkt.

  • Meebewegend: samen met elkaar groeien en successen behalen, betekent meebewegen in de markt en in de economie. Assist is toekomst- en marktgericht, we staan niet stil, zijn dol op experimenteren en wachten nooit af.

  • Echt samen: jouw interne organisatie gemixt met onze externe en onafhankelijke blik en visie. Durf jij dat aan? ;)

 

Wie gingen je al voor? 

 

jouw organisatie, onze bijdrage

ON DEMAND EN INHOUSE RECRUITMENT

 

 

HET STERKER MAKEN VAN JOUW WERKGEVERSMERK

ONAFHANKELIJKE ARBEIDSMARKT EN HR ADVISERING